18.3.12

ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ

Πάντα συνήθιζα να δικαιολογώ τους ανθρώπους...ότι κι αν έκαναν ΠΑΝΤΑ έριχνα και ένα μερίδιο ευθύνης σε μένα και εννοείται πως στεναχωριόμουν. " Μήπως πίεσα αρκετά τις καταστάσεις;" , " μήπως είπα κάτι που τον πείραξε;"  , " μήπως του έκανα κάτι, " κτλ . Μετά βέβαια αποδεικνύονταν πως εγώ δεν είχα κάνει τίποτα ιδιαίτερο και απλά ο άλλος δεν ήταν "στα καλά του".
Εεεε ΟΧΙ όμως.
That's enough!
Έλεος δηλαδή.
Κάθισα, μέτρησα, ζύγισα και αναθεώρησα απόψεις για κάποια άτομα.Όχι πως θα πάψω να τα αγαπώ απλά πια , λέω να ζήσω λίγο περισσότερο για μένα . Ας στεναχωρηθεί και κανένας άλλος μωρέ, εγώ από στεναχώριες " χόρτασα".

Φιλάκια !
Να έχετε ένα όμορφο ηλιόλουστο απόγευμα!

Υ.Γ. Λιακάδα μου, δε ξέχασα το παιχνιδάκι σου ...
I'll be back

15 σχόλια:

  1. κι εγω το εκανα αυτο συχνα, μεχρι που καταλαβα οτι ειναι ωραιο να παραδεχομαστε τα λαθη μας, αλλα οχι να χρεωνομαστε και του αλλου!

    πολυαγαπημενο το τραγουδι που εβαλες..
    καλη εβδομαδα και φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος να τα παραδεχτεί...καλή βδομάδα και σε σένα Φανή μου!Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Το έκανα,το κάνω και όπως με κόβω θα το κάνω μέχρι τέλους!!Δεν ξέρω πιστεύω ότι σε μία διαπροσωπική σχέση και οι δύο ευθύνονται!!Μπορεί και οι δύο να κάνουν λάθος αλλά όταν αποφασίσει ο ένας ότι δεεεεν προχωρώ και αδιαφορώ!!Η ζωή είναι πολύ μικρη για να στεναχωριέμαι συνεχώς!!Όπως το λέει και το τραγούδι(αγαπαμεεεε Μποφίλιου) τους ανθρώπους της ζωής μου θα θελα να τους μετρήσω!!Τους μετράω καθημερινά!!

    Καληνυχτώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ γι'αυτό εκνευρίζομαι γιατί θα συνεχίσω να το "κάνω " και στο μέλλον...τώρα τελευταία όλο απογοητεύομαι μωρέ...

      Διαγραφή
    2. Και εγώ αλλά ξέρεις κάτι!!Όσο και να με βαράνε δεν μπορούν να μου πάρουν την ψυχή!!

      Διαγραφή
  3. aman pia na xestoune oloi osoi mas kanoun na niw8oume etsi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου μην ασχολείσαι με κανέναν άλλον. κανείς δεν αξίζει τα δάκρυα σου και αυτός που τα αξίζει δεν θα σε κάνει ποτέ να κλάψεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Mary μου όπως το λες είναι απλά πως γίνεται ενώ το συνειδητοποιώ να με παίρνει από κάτω και να στεναχωριέμαι...
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. Είναι και αυτό μια διαδικασία...Μερικές φορές θα πα΄ρεις πάνω σου λάθη που δεν έκανες, άλλες φορές θα φορτώσεις σε κάποιον λάθη που δεν έκανε, όχι απαραίτητα ισάριθμα, και όχι απαραίτητα στον ίδιο και με τον ίδιο άνθρωπο...

    Απλά αυτό που θα μείνει στο τέλος να θυμάσαι, είσαι εσύ. Κοίτα να καλοπιάσεις τον εαυτό σου, γιατί το χειρότερο είναι να δημιουργήσεις ρίξη με το μέσα σου...

    φιλί και άσε τα μετρήματα ...Δεν βγάζουν σε καλό...Πάντα μείον είναι το ταμείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως έτσι είναι...απλά όλο τους άλλους μη κακοκαρδίσω...Λες να συμβαδίζει με τα οικονομικά μου το μέτρημα των ανθρώπων....;Ε!Τότε θα το αφήσω!
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  6. Βασικά συστυχώς νομίζω ότι όλοι είμαστε έτσι...
    Απλα μερικοί το δείχνουν λιγότερο κ άλλοι περισσότερο...
    Κύκλους κάνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή