10.9.12

Χρόνια πολλά!

Η προηγούμενη μέρα , ήταν η πρώτη μετά από 10 χρόνια , που πέρασε χωρίς να σου ευχηθώ....Μετά το τελευταίο σου τηλέφωνο το καλοκαίρι,τα λόγια σου , την φωνή σου-αααχ!αυτή σου φωνή σου -  "σε πεθύμησα " μου είπες, "θέλω να σε δω " μου είπες , "δε ξέρεις τι περνάω εγώ μακρυά σου "  μου είπες.(όχι δε ξέρω τι περνάς, ίσως ξέρει η κοπέλα σου).Και μετά τίποτα .Είχες την ευκαιρία να με "δεις " και δε με είδες.Σου έστειλα mail στο οποίο δεν είπες τίποτα(όχι πως σε ρωτούσα αλλά έτσι ένα οκ μωρέ,για να δω πως το διάβασες).Τότε λοιπόν ήταν που αποφάσισα να μη σου στείλω ξανά μήνυμα,να μη ξανασηκώσω τηλέφωνο σου και κατ'επέκταση να μη σου ευχηθώ.Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά να κάπως πρέπει να κλείσει ο κύκλος μας.Ξέρεις τι λένε "ό,τι δε λύνεται , κόβεται".Ας το κόψουμε λοιπόν.Δε βγάζει πουθενά.Θα το ξεπεράσεις..Όπως θα το ξεπεράσω κι εγώ...γιατί σ'αυτή την ζωή τελικά , οι επιλογές είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.
                                                                        Να σε χαίρεται....

"Τίποτα.Κοιμήσου.Εμείς τελειώσαμε.Δεν έχει δάκρυα πια.
Κλαίνε όσοι στο βάθος ακόμη ελπίζουν...." - Τάσος Λειβαδίτης 

5 σχόλια:

 1. Δε πειράζει μωρέ η ζωή συνεχίζεται!Κάποια στιγμή έπρεπε να σταματήσετε να μιλάτε εκ των πραγμάτων γιατί σας έκανε κακό!!Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!!!!!:/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ακυρος!! Delete!!
  Τα λόγια είναι οι πράξεις των δειλών...
  Μπορούσε και δεν ήλθε να σε δει...
  Πάμε παρακατω στον επόμενο ευελπιστώντας ότι θα σέβεται τα παντελονια που φοράει όταν μιλάει... και θα στηρίζει τα λόγια του με πράξεις.
  Φιλάκια πολλά κοριτσάκι!(τα καλύτερα είναι μπροστά!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "ό,τι δε λύνεται , κόβεται"..όσο και αν πονάει...
  κοίτα μπροστά!! :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή