11.5.12

Ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του.
ΤΕΛΟΣ.-

Καληνύχτα

11 σχόλια:

  1. Πράγματι αλλά γιατί αυτή η απαισιοδοξία να την πω,απογοήτευση να την πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαισιοδοξία;Κάθε άλλο...αισιοδοξία γιατί απλά συνειδητοποίησα κάποια πράγματα!Και έπαψα να γκρινιάζω έχοντας πρώτα σηκώσει τα χέρια χωρίς καν να προσπαθήσω....

      Διαγραφή
  2. ελπιζω να ειναι υπονοούμενο για άλλον...
    αλλά ισχύει για ολους μας :)

    καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλή διαπίστωση Ηλία μου ,αλλά ισχύει σε μεγάλο βαθμό νομίζω!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Κανείς συγκεκριμένα βασίλισσά μου... :P
      Όσο μεγαλώνω απλά ΄μεταβάλλονται τα δεδομένα και προσπαθώ να αλλάξω ό,τι με χαλάει !Και όπως προείπα σταματώ να γκρινιάζω προκαταβολικά!

      Διαγραφή
  4. με αλλα λογια, οπως στρωνεις κοιμασαι.. ;)
    φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς!!Πιο σωστά δε γίνεται να το πούμε Φανή μου!Δε γίνεται όμως να μην έχω καν μπει στη διαδικασία να ψάξω για στρώμα και έπειτα να παραπονιέμαι γιατί πονάει η μέση μου και γιατί δε κοιμήθηκα καλά!Με καταλαβαίνεις νομίζω...

      Διαγραφή
  5. Πολύ απόλυτη φράση, σωστή φυσικά, αλλά στην ζωή δεν είναι τίποτα απόλυτο, υπάρχουν πολλές παράμετροι που καθορίζουν τις εξελίξεις.

    Τα φιλιά μου
    καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ κοριτσάκι , σίγουρα υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορείς ούτε να υπολογίσεις , ούτε και να προβλέψεις.Εγώ αναφέρομαι σε όλους αυτούς και κυρίως στον εαυτό μου που τα βάζουμε με την ζωή μου γενικότερα,"γιατί δεν είμαι καλά", "γιατί ο Χ δε με θέλει;" , "ουφ γιατί έχω κυταρίτιδα" , "γιατί δεν έχω λεφτά" και άλλα τέτοια ασήμαντα και μη ,τα οποία συνειδητοποιούμε , κλαιγόμαστε και γκρινιάζουμε αλλά δε κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ για να τα αλλάξουμε.Εγώ άργησα αλλά κατάλαβα πως για τα περισσότερα - σε λογικό πάντα επίπεδο- που συμβαίνουν στη ζωή μου υπεύθυνη είμαι εγώ γιατί αν και δε μου αρέσουν και με ενοχλούν κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια και ξεφυσώ αντί να αντιδράσω και να προσπαθήσω τουλάχιστον ν αλλάξω ότι μπορώ!
      Καλό σαββατοκύριακο και σε σένα Levina μου!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  6. της μοιρας ή των δικων του επιλογων;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή