22.4.12

Ευγένεια;Δεν γνωρίζω , τι είναι αυτό;






Τελικά υπάρχουν τόοοοοοσο αγενείς και θρασείς άνθρωποι.Πόσο να εκνευρίζομαι,να τρελαίνομαι μαζί τους.Με αφορμή ένα περιστατικό με την "κοπέλα " στον πρώτο, που θεωρεί ότι όλη η πολυκατοικία είναι δική της,σήμερα πάλι ενώ κατά τα άλλα είχα μία πολύ ωραία μέρα, έφτασα στα όρια μου.Την ενοχλεί λέει την κυρία που στον τελευταίο όροφο από το αγορασμένο μας σπίτι , με επίσης αγορασμένο πάρκινγκ και τον αέρα της ταράτσας , την οποία πληρώνουμε κανονικά στην εφορία και συντηρούμε εμείς, έχουμε 3 ζευγάρια παπούτσια.Αυτά δηλαδή που αφήνουμε όταν επιστρέφουμε σπίτι έξω από την πόρτα μας.Όχι απλά ήρθε με θράσος, αλλά ωρυόταν γιατί την ενοχλούν λέει.Ούρλιαζε.Ναι τα παπούτσια.Έξω από το σπίτι μου.Εγώ στον τρίτο, αυτή στον πρώτο.Πιο πάνω δεν έχει τίποτα(Που θα σας γελάσω).Επίσης την ενόχλησαν οι 2 σταγόνες νερού που έπεσαν στο μπαλκόνι της καθώς το έπλυνα.Που καθαρίζω ένα ένα τα κάγκελα με σφουγγάρι για να μην πέσει νερό.Πόσο ενοχλητικός και αγενής μπορεί να γίνει κάποιος.Πάντα ήξερα ότι είναι κακόψυχη.Δύο φορές παλιότερα της είπα καλημέρα,αυτή του Θεού, και γύρισε τον χαμηλό κώλο της χωρίς να πει κουβέντα.Δεν έδωσα σημασία τότε ,αλλά πλέον το θεματάκι έχει ξεφύγει.Όχι τίποτε άλλο λέει και βλακείες και μου προκαλεί γέλιο.Συν της άλλης έχει ένα σκυλάκι,εγώ τα αγαπώ πάρα πολύ και μακάρι να είχα ένα αλλά επειδή η Χ "κυρία" όλη μέρα λείπει(ξεζουμίζει κι έναν μεσήλικα τώρα τελευταία) στους καφέδες το καημένο το ζωντανό είναι μοναχό και γαβγίζει.Σκυλάκι είναι τι να κάνει;Ποτέ όμως κανείς από εμάς δεν κατέβηκε ΠΟΤΕ να της κάνει παρατήρηση γιατί υπάρχει κατανόηση και ανοχή.Δυστυχώς μόνο από μέρους μας...Τι να πω με έχει πιάσει το παράπονο , η γκρίνια και μια μικρή δόση κακίας με την πάρτη της ,αλλά δεν μπορώ....αν υπάρχει η στοιχειώδης ευγένεια και ο τρόπος τα πάντα λύνονται όμορφα.Τώρα το μόνο που κατάφερε είναι να εκνευριστώ  και να το δω όπως και αυτή ...με θράσος.


Σας αφήνω γιατί μπορώ να την θάβω :P μέχρι αύριο...να έχετε ένα όμορφο σαββατόβραδο και μια ηλιόλουστη κυριακή!

Όνειρα γλυκά!

17 σχόλια:

  1. συμβαινουν στις πολυκατοικιες και η ''κυρια''να εισαι σιγουρη δεν θα σε αφησει ησυχη...μονο αν της φερθεις με την ''ευγενεια ''τη δικη της..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό έχω αρχίσει να σκέφτομαι κι εγώ, άντε γιατί τώρα τελευταία δεν είναι και τα νεύρα μου σε καλή κατάσταση...γενικότερα!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  2. Οι αγενείς γείτονες είναι άλλη φάση...αλλά μπορούν να πάρουν το μάθημά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλο και δύσκολο θα έλεγα αλλά τακτοποιηθεί κι αυτό!!
      Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  3. Τι δουλειά είχε στον τρίτο; Και τι τη νοιάζει που αφήνεις τα παπούτσια σου εφόσον δεν είναι μπροστά στην πόρτα της; Προτείνω, αν σου περισσεύει κανένα παλιό ζευγάρι που δεν το θες να το αφήσεις στη δικιά της πόρτα μπροστά. Θα πέσει πολύ γέλιο. Α, και πλύνε το μπαλκόνι λίγο ατσούμπαλα! Πιάνει.

    Εμένα η από κάτω μου είχε έρθει με ένα τουπέ την πρώτη μέρα που είχα πιάσει το σπίτι και άρχισε να με βρίζει γιατί ΘΑ πετάω νερά! Πρώτη μέρα! ΘΑ πετάω νερά! Την πρώτη μέρα που μετακόμισα λέμε τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχε έρθει να κάνει παρατήρηση για τις 2 σταγόνες που ανέφερα και να ρωτήσει αν μπορεί να πάρει από την "κοινόχρηστη" ταράτσα το "κοινόχρηστο" λάστιχο.(κι αυτό εμείς το πήραμε).Τελικά βέβαια την έπιασε η παράνοια και το μόνο που έκανε είναι να πει μμμμμμ βλακείες!
      Να προσέχεις όμως κι εσύ μήπως και πετάΞεις κάποια στιγμή νερό.Δηλαδή αν ρίξεις, τι θα γίνει;Πόλεμος;Αχ βρε που μπλέξαμε!!!!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  4. Γείτονες!
    Μπορω να μιλάω με τις ώρες!!
    Προτείνω να πάρεις τα παπούτσια απο την εξώπορτα
    γιατι πιθανόν κάποια μέρα θα λείπει κάποιο
    ...όχι ζευγάρι, παπούτσι ( τύπου :το πηρε ο σκύλος, το πέρασε για παιχνιδι!)
    Μπορείς βέβαια να αρχίσεις πλενεις τη βεράντα με το λάστιχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ αυτό για τον λόγο τούτο σταμάτησα να μιλάω :)!!!Εεεε μετά θα με δείτε στα κανάλια!Χαχα!
      Όσο για την βεράντα...θα γίνει κι αυτό!
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  5. Kοριτσάκι μου όπως είπαν και οι προηγούμενες κυρίες, βούτα το λάστιχο και πλύνε την βεράντα σου... αν φωνάξει ( που θα φωνάξει) να το επαναλάβεις χωρίς να της απαντήσεις καθόλου, δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα και θα της κοπεί ο βήχας αν σε δει πιο τσαμπουκαλεμένη από αυτήν...
    Δόξα τω θεώ κάποτε που έμενα σε πολυκατοικία δεν αντιμετώπισα τέτοια προβλήματα γιατί είμασταν υποχωρητικές και η επάνω μου και εγώ και η κοπέλλα στον κάτω όροφο.
    Φιλάκια κοριτσάκι
    καλά να περνάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Levina μου,είσαι πολύ τυχερή...θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας!!καλή βδομάδα!!!!Φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. Έτσι είναι κορίτσι μου οι πολυκατοικίες. Καλύτερα, αφού είσαι και ιδιοκτήτρια να αδιαφορείς. Από το ένα αυτί να μπαίνει και από το άλλο να βγαίνει! Δεν μπορεί να κάνει κάτι έτσι κι αλλιώς!

    Κουράγιο και μην αναλώνεσαι με ανόητους.;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουράγιο,πόσο κουράγιο όμως!Κι αυτό κάποια στιγμή εξαντλείται!!
      Φιλάκιααααααα

      Διαγραφή
  7. Καλά υπάρχουν κάτι αγενέστατα πλάσματα που σου χαλάν την απέραντη ηρεμία επειδή βαριούνται!Αφού δε της έδωσες καμιά σφαλιάρα απλά αστην να μιλάει!!Το πολύ πολύ να σου κάνει καμιά μήνυση!!!ΑΙντε με τους αγενέις!!!Αι σιχτιρ συγχιστηκα πάλι!!!!

    Αν θες βοήθεια στο θάψιμο εδώ ο ειδικός,το γρήγορο φτυάρι!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

    ΥΓ:Έχω έναν μπαλτά,μήπως τον θες;;;;;:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύτιμη η βοήθειά σου..θα σε έχω στα υπόψιν γιατί προφανώς,θα .....σε χρειαστώ!!Φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. Τα έξοδα ταξιδιου δικά σου,αλλά το αποτελέσμα εγγυημένο!!Δεν έκανα τόσα χρόνια Σιβηρία για ψευτοδουλειές!!ΧΑΧΑ!!

      Σε χαιρετώ!

      Διαγραφή
  8. ευγενεια, φιλοτιμο..αρχισαμε να τ' αναζητουμε στο λεξικο... :(

    καλη βδομαδα, καλη αρχη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή βδομάδα και σε σένα Ηλία μου,όντως είναι λέξεις που λίγοι γνωρίζουν την σημασία τους !Δυστυχώς...

      Διαγραφή